Ενοικιαση Αυτοκινητου Μηλος

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Μηλος

- Ειδικές Προσφορές
Mini Economy (A)
Ενοικιαση Αυτοκινητου Μηλος Λιμανι
Kia Picanto
€ 21 / ημέρα
εβδομαδιαία ενοικίαση
10/09 → 30/09
Large Automatic (E1)
Ενοικιασεις Αυτοκινητων Πολλωνια Κεντρο
Nissan Pulsar Automatic
€ 44 / ημέρα
εβδομαδιαία ενοικίαση
10/09 → 30/09
Family Jeeps (F1)
Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα Μηλος Λιμανι
Jeep Compass
€ 66 / ημέρα
εβδομαδιαία ενοικίαση
10/09 → 30/09
Luxury Limousine Automatic (K1)
Ενοικιαση Αυτοκινητου Χωρις Πιστωτικη Πολλωνια Κεντρο
Mercedes S500 Automatic
€ 110 / ημέρα
εβδομαδιαία ενοικίαση
10/09 → 30/09
Family Jeeps (F1)
Ενοικιαση Αυτοκινητων Μηλος Κεντρο
Nissan Qashqai
€ 66 / ημέρα
εβδομαδιαία ενοικίαση
10/09 → 30/09
Medium Family (C1)
Ενοικιαση Αυτοκινητου Πολλωνια Μαρινα
Opel Corsa
€ 27 / ημέρα
εβδομαδιαία ενοικίαση
10/09 → 30/09
Large Automatic (E1)
Ενοικιασεις Αυτοκινητων Μηλος Αεροδρομιο
Hyundai i30 Automatic
€ 44 / ημέρα
εβδομαδιαία ενοικίαση
10/09 → 30/09
Medium Family (C1)
Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα Αδαμας Αδαμαντας
Nissan Micra
€ 27 / ημέρα
εβδομαδιαία ενοικίαση
10/09 → 30/09
Family Limousine Diesel Automatic (J2)
Ενοικιαση Αυτοκινητου Χωρις Πιστωτικη Μηλος Αεροδρομιο
Volkswagen Passat Diesel Automatic
€ 60 / ημέρα
εβδομαδιαία ενοικίαση
10/09 → 30/09
Mini Economy (A)
Ενοικιαση Αυτοκινητων Αδαμας Αδαμαντας
Chevrolet Spark
€ 21 / ημέρα
εβδομαδιαία ενοικίαση
10/09 → 30/09

Φθηνά Ενοικιαζόμενα Αυτοκίνητα Μηλος

Η πανέμορφη Μήλος είναι ηφαιστειογενές νησί των Κυκλάδων, ανάμεσα στα νησάκια Αντίμηλος, Κίμωλος και Πολύαιγος, με έναν βαθύ κόλπο στο κέντρο της Μήλου και ένα από τα μεγαλύτερα και ασφαλέστερα φυσικά λιμάνια της Ελλάδας, το κύριο λιμάνι της Μήλου, Αδάμας ή Αδάμαντας, ενώ διαθέτει και δεύτερο λιμάνι στα Πολλώνια ή Απολλώνια, καθώς και αεροδρόμιο, τον Κρατικό Αερολιμένα Μήλου. Στο νησί το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από την Imperial Car Rental προσφέρει μεγάλη ελευθερία στις μετακινήσεις. Μπορείτε να παραλάβετε το όχημα που έχετε επιλέξει και από τον Σταθμό Λεωφορείων Μήλου στον Αδάμαντα.

Η ιστορία της Μήλου ξεκινά από τους προϊστορικούς χρόνους και τη Μεσολιθική εποχή, 8.000π.Χ., ενώ ήδη κατά τη Νεολιθική εποχή υπήρχαν εγκαταστάσεις εξόρυξης και επεξεργασίας οψιδιανού. Στη Μυκηναϊκή εποχή, 2.300π.Χ., το νησί γνώρισε μεγάλη ακμή, με κύριο οικισμό τη Φυλακωπή, αργότερα κατοικήθηκε από Δωριείς, συμμάχησε με τους Μακεδόνες, κατακτήθηκε από τους Ρωμαίους, ενσωματώθηκε στη Βυζαντινή αυτοκρατορία, καταλήφθηκε διαδοχικά από Φράγκους, Ενετούς και Τούρκους, ελευθερώθηκε το 1830, βίωσε αιματηρή γερμανική κατοχή το διάστημα 1941-1944 και άρχισε να ανακάμπτει γρήγορα μετά την απελευθέρωση.

Ξεκινώντας από τον γραφικό Αδάμαντα με τις δύο υπέροχες παραλίες Λαγκάδα και Παπικινού, τα δημοτικά Ιαματικά Λουτρά του Λάκκου μέσα στο σπήλαιο, την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, το Μεταλλευτικό Μουσείο και το Ναυτικό Μουσείο, συνεχίστε με το αυτοκίνητο από τις ενοικιάσεις οχημάτων Imperial Car Rental προς τα υπόλοιπα σημεία του εξωτικού νησιού με τα απόκοσμα τοπία και τα διαφορετικών ειδών πετρώματα.

Ακολουθώντας τον δρόμο βορειοανατολικά συναντάτε τους υπέροχους οικισμούς Σχινώπη, το μαγευτικό Κλήμα με τα «σύρματα», θέσεις φύλαξης μικρών σκαφών δίπλα στη θάλασσα, σκαμμένες στους ηφαιστειακούς τόφφους, Τρυπητή, με την αρχαία πόλη της Μήλου χτισμένη στην πλαγιά ανάμεσά τους, το αρχαίο θέατρο και ερείπια των τειχών και σημαντικών κτισμάτων, τις κατακόμβες της Μήλου, μεγάλο κοινοτικό νεκροταφείο των πρώτων χριστιανικών χρόνων, οι μοναδικές που σώζονται στην Ελλάδα.

Πολύ κοντά βρίσκονται ο γραφικός Πέρα Τριοβάσαλος και Τριοβάσαλος, η πρωτεύουσα του νησιού Πλάκα με το αρχαίο κάστρο, το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο και το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα της Μεσογείου, το ψαροχώρι Φουρκοβούνι, η Πλάθιενα, ο μοναδικός Φυροπόταμος με τον αρχαιολογικό χώρο και την υπέροχη παραλία του.

Στα βόρεια, θα βρείτε μια σειρά από πανέμορφα χωριά και μαγευτικές παραλίες, τα Μανδράκια, το σεληνιακό Σαρακήνικο παλιό καταφύγιο πειρατών, Αλογόμαντρα, Πάχαινα και Παπάφραγκας με ονειρικές παραλίες και θέα στα Γλαρονήσια, η υπέροχη Φυλακωπή με τον προϊστορικό οικισμό, το γραφικό ψαροχώρι Πολλώνια ή Απολλωνία με την όμορφη μαρίνα Πολλωνίων, τα Βούδια, το απόκοσμο Θειωρυχείο. Η νότια πλευρά της Μήλου σας αποκαλύπτεται, εξερευνώντας την με την ενοικίαση αυτοκινήτου Imperial Car Rental. Δείτε τα απερίγραπτης ομορφιάς χωριά και παραλίες Κολυμπισιώνας, Παλαιοχώρι, Αγία Κυριακή, Κάλαμος, εξωτικό Τσιγκράδο με τυρκουάζ νερά και κατάλευκη περλέ άμμο, Φυριπλάκα, Προβατάς, Κάτεργο, Γέροντας, το Κλέφτικο, πανέμορφη παραλία και παλιό πειρατικό λημέρι.

Στα δυτικά η άγρια ομορφιά των ακτών με τις παραλίες Σπηλιά Συκιάς, Αμμουδαράκι, Τριάδες, Αγκάθια, Καλόγριες και Βάνι, θα σας αποζημιώσει, φτάνοντας εκεί με καραβάκι. Μέσα στον κόλπο, στο κεντρικό τμήμα του νησιού, βρίσκονται ο γραφικός Εμπουρειός, ο όρμος και πανέμορφη παραλία Ριβάρι, Φατούρενα, η γαλήνια Αχιβαδόλιμνη δίπλα στη λιμνούλα με τις αχιβάδες, ο μεγαλύτερος φυσικός υγρότοπος των Κυκλάδων, καθώς και το δάσος οριζοντιόκλαδων κυπαρισσιών, σπάνιος βιότοπος αιωνόβιων δέντρων και ο γραφικός οικισμός και παραλία Κάναβα.

Αξίζει να επισκεφθείτε με το ενοικιαζόμενο όχημα Imperial Car Rental Μήλος τους παραδοσιακούς οικισμούς της ενδοχώρας, Ζεφυρία, Κώμια, Κατσαρώνας, Άγιοι Ανάργυροι, τα παλιά θειωρυχεία στην απόκοσμη Θειάφα και τις ιαματικές πηγές στον Λάκκο, Κάναβα, Μακρινό, Πικροπηγή, Προβατά και Αλυκή. Η πολύχρωμη Μήλος, με την πανάρχαια ιστορία, την απαράμιλλη εξωτική ομορφιά, όπου ανακαλύφθηκε το περίφημο άγαλμα της Αφροδίτης, δικαιούται τον τίτλο του πιο συναρπαστικού νησιού της Ελλάδας, κάτι που θα διαπιστώσετε εξερευνώντας την με την υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων Imperial Car Rental.