Ενοικιαση Αυτοκινητου Πρεβεζα - Ακτιο

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Πρεβεζα - Ακτιο


Ειδικές Προσφορές
Large Automatic (E1)
Ενοικιαση Αυτοκινητου Ακτιο Αεροδρομιο
Opel Astra Automatic
€ 28 / ημέρα
εβδομαδιαία ενοικίαση
01/01 → 07/06
Large Family (D2)
Ενοικιασεις Αυτοκινητων Πρεβεζα Λιμανι
Volkswagen Golf
€ 27 / ημέρα
εβδομαδιαία ενοικίαση
01/01 → 07/06
Medium Family (C1)
Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα Παραμυθια
Opel Corsa
€ 16 / ημέρα
εβδομαδιαία ενοικίαση
01/01 → 07/06
Vans 9 Seats (H1)
Ενοικιαση Αυτοκινητου Χωρις Πιστωτικη Αμμουδια
Citroen Spacetourer
€ 43 / ημέρα
εβδομαδιαία ενοικίαση
01/01 → 07/06
Large Automatic (E1)
Ενοικιαση Αυτοκινητων Καναλακι
Hyundai I30 Automatic
€ 28 / ημέρα
εβδομαδιαία ενοικίαση
01/01 → 07/06
Vans 9 Seats (H1)
Ενοικιαση Αυτοκινητου Παργα
Fiat Talento
€ 43 / ημέρα
εβδομαδιαία ενοικίαση
01/01 → 07/06
Vans 9 Seats (H1)
Ενοικιασεις Αυτοκινητων Καναλι
Fiat Talento
€ 43 / ημέρα
εβδομαδιαία ενοικίαση
01/01 → 07/06
Vans 7 Seats (L1)
Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα Ακτιο Αεροδρομιο
Fiat Doblo
€ 32 / ημέρα
εβδομαδιαία ενοικίαση
01/01 → 07/06
Vans 9 Seats Diesel (H2)
Ενοικιαση Αυτοκινητου Χωρις Πιστωτικη Πρεβεζα Πολη
Volkswagen Transporter TDI Diesel
€ 50 / ημέρα
εβδομαδιαία ενοικίαση
01/01 → 07/06
Large Family (D1)
Ενοικιαση Αυτοκινητων Πρεβεζα Πολη
Toyota Auris
€ 20 / ημέρα
εβδομαδιαία ενοικίαση
01/01 → 07/06

Φθηνά Ενοικιαζόμενα Αυτοκίνητα Πρεβεζα - Ακτιο

Η Πρέβεζα είναι μια μοναδικής ατμόσφαιρας παράκτια πολιτεία της Ηπείρου, χτισμένη στο στόμιο του Αμβρακικού κόλπου, στη νοτιότερη άκρη της χερσονήσου που τον χωρίζει από το Ιόνιο πέλαγος, βορείως του πορθμού της Πρέβεζας. Απέναντί της, το ακρωτήριο του Ακτίου Αιτωλοακαρνανίας, με το οποίο συνδέεται μέσω υποθαλάσσιου τούνελ, φιλοξενεί τον Κρατικό Αερολιμένα Ακτίου που συνδέει αεροπορικώς την περιοχή με προορισμούς στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Πρεβεζα Ενοικιαση Αυτοκινητου Δειτε τις Προσφορες

Το λιμάνι Πρέβεζας είναι κόμβος επικοινωνίας μεταξύ Ηπείρου-Ακαρνανίας και Ελλάδος-Ιταλίας και επιπλέον διαθέτει οργανωμένη μαρίνα. Για τις περιηγήσεις σας στην Πρέβεζα και τις γύρω περιοχές, θα σας εξυπηρετήσει αφάνταστα ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από την Imperial Car Rental. Παλαιοντολογικά ευρήματα μαρτυρούν ότι η περιοχή κατοικείται από την Παλαιολιθική εποχή, πριν από το 200.000π.Χ., ενώ υπάρχουν ίχνη πολιτισμού από την εποχή του Χαλκού και ερείπια πολλών αρχαίων πόλεων, όπως η Κασσώπη, ο Ορράος, οι Βατίες, το Βουχέτιο, η Πανδοσία, το Τρίκαστρο, η Ελάτρεια, η Εφύρα και η Νικόπολη.

Η Πρέβεζα χτίστηκε μετά την καταστροφή και ερήμωση της Νικοπόλεως από τους Βούλγαρους το 1065, πάνω στα ερείπια της αρχαίας Βερενίκης που είχε ιδρύσει ο βασιλιάς Πύρρος Α’. Κατά τους επόμενους αιώνες, απειλήθηκε επανειλημμένα από Νορμανδούς, Βενετούς, Αλβανούς, Φράγκους και Τούρκους, καταλήφθηκε διαδοχικά από Ενετούς και Οθωμανούς, ελευθερώθηκε το 1912, έζησε την Ιταλο-Γερμανική κατοχή 1941-1944, ενώ μετά την απελευθέρωση άρχισε να αναπτύσσεται σταδιακά.

Οικονομικα Προσιτα Ενοικιαζομενα Αμαξια Πρεβεζα

Με τις ενοικιάσεις οχημάτων Imperial Car Rental περιηγηθείτε την πόλη της Πρέβεζας με το ιδιαίτερο νησιώτικο χρώμα, τα στενά σοκάκια και τα νεοκλασικά κτίρια, το σπίτι του ποιητή Κώστα Καρυωτάκη, το Σεϊτάν Παζάρ, το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Μέγαρο της Εθνικής Τράπεζας, τον ενετικό πύργο του Ρολογιού με το ηλιακό ρολόι, δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους με το ξυλόγλυπτο τέμπλο, την εκκλησία του Αγίου Αθανασίου με αγιογραφίες του 1780, το κάστρο του Παντοκράτορα με το ομώνυμο εκκλησάκι στο εσωτερικό του, τα Οθωμανικά Ιαματικά Λουτρά του 17ου αιώνα, τις Καμάρες Νεωρίου Πρέβεζας, τον Προμαχώνα, τα φρούρια Λασκάρας, Αγίου Ανδρέα και Αγίου Γεωργίου.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου Imperial Car Rental αποτελεί ιδανική λύση για την εξερεύνηση της περιοχής με τη συναρπαστική ποικιλομορφία τοπίου. Ο Αμβρακικός κόλπος με το διπλό δέλτα των ποταμών Λούρου και Αράχθου και τις τουλάχιστον 20 λιμνοθάλασσες, αποτελεί ένα σπάνιο οικοσύστημα, ένα από τα σημαντικότερα της Μεσογείου του οποίου τη θέα μαζί με εκείνη της πόλης μπορείτε να απολαύσετε από τον όμορφο οικισμό του Αγίου Θωμά, ακριβώς απέναντι από την Πρέβεζα. Δίπλα στην πόλη, επισκεφθείτε το γραφικό Βαθύ, ενώ γύρω από τον Αμβρακικό κόλπο θα συναντήσετε τις πανέμορφες πόλεις Βόνιτσα, Αμφιλοχία αλλά και την Άρτα στα βορειοανατολικά με τη λίμνη Πουρναρίου.

Πρεβεζα Ενοικιασεις Αυτοκινητων Χωρις Πιστωτικη

Το Μονολίθι στα βόρεια της Πρέβεζας από την πλευρά του Ιονίου πελάγους, θα σας μαγέψει με το παράκτιο αισθητικό δάσος και την παραλία του. Η αχανής αρχαία Νικόπολη, η μεγαλύτερη σε έκταση σωζόμενη αρχαία πόλη της Ελλάδας με το Αρχαιολογικό Μουσείο Νικοπόλεως, γίνεται πανεύκολα προσβάσιμη με το ενοικιαζόμενο όχημα Imperial Car Rental. Συνεχίστε προς τον ποταμό Λούρο και το δάσος Βαρνάβα, τον Αρχάγγελο με το Ρωμαϊκό Υδραγωγείο, το δάσος Λεκατσά στη Μυρσίνη, το Καναλλάκι με τα ερείπια της αρχαίας Πανδοσίας, το Τρίκαστρο και την αρχαία ακρόπολή του, την αρχαία Κασσώπη στην Καμαρίνα, την όμορφη Παραμυθιά. Μαγευτικές αμμώδεις κρυστάλλινες παραλίες 60 χιλιομέτρων με τους γραφικούς οικισμούς τους, εκτείνονται από την Πρέβεζα μέχρι την Πάργα και πιο πέρα.

Ακολουθήστε την ακτογραμμή, σταματώντας σε όσες σας συγκινούν περισσότερο μέσα από μια τεράστια σειρά επιλογών, μεταξύ των οποίων οι παραλίες και αντίστοιχα χωριά Κανάλι, Καστροσυκιά, Λυγιά, Λούτσα, Αμμουδιά, Λύχνος, Πάργα, Βάλτος, Σαρακίνικο, Καραβοστάσι με την αρχαία πόλη Ελίνα, ενώ αξίζει να επισκεφθείτε τις πηγές του Αχέροντα στη Γλυκή με το απαράμιλλης ομορφιάς φυσικό τοπίο. Η εξερεύνηση της πανέμορφης Πρέβεζας και της γύρω περιοχής με την υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου Imperial Car Rental θα σας εντυπωσιάσει τόσο πολύ που είναι σίγουρο ότι θα γίνει ένας από τους πιο αγαπημένους σας ταξιδιωτικούς προορισμούς!

Ενοικιαση Αυτοκινητων Πρεβεζα με Απλους Ορους